Säännöt

1. Toisten pelaajien tavaroiden varastaminen, rakennelmien tuohoaminen ja eläinten tappaminen on kielletty.

2. Pelaajalla on vastuu suojata omat tavaransa. Mikäli pelaaja tahallisesti laiminlyö suojaamista, ei ylläpito ole tällöin velvollinen korvaamaan tapahtuneesta aiheutunutta vahinkoa. Tarvittaessa ylläpito auttaa suojaamisessa.

3. Pelaajien tappaminen on kielletty.

4. Eläin- ja mobfarmien koko pidettävä järkevänä, ei aiheuteta serverille turhaa lagia.

5. Harhaanjohtavan tavaran myyminen kiellettyä. Mikäli myyty tavara ei vastaa kuvattua on ostajalla oikeus vaatia kaupan perumista.

6. Ei pilata maisemaa turhilla rakennelmilla.

7. Bugien hyväksikäyttäminen kielletty, jos löydät bugin ilmoittaisithan siitä.

8. Turhat lagikoneet kielletty. Kiertävät redstonet sammutettava kun niitä ei käytetä. Jos olet epävarma saako rakennelmaa tehdä kysy ensin.

9. Hacksit, peliä avustavat modit ja tekstuurit ovat kielletty. Esim OptiFine ja Shaders on sallittu.

10.Kunnioitetaan kaikkia pelaajia. Ei kiusata ketään!

11. Pidetään chatti pelissä ja discordissa asiallisena. Ei mainosteta tai spämmitä turhia.

12. Ei rakenneta liian lähelle toisten taloja ilman lupaa. Älä myöskään rakenna taloasi toisten pelaajien kylään ilman heidän lupaansa.

13. Turhat claimit ovat kiellettyjä, samoin esimerkiksi kaikkien tiettyjen biomien, rakennelmien(kylät, vesitemppelit, noidanmökit) omiminen itselleen. Turhiksi claimeksi lasketaan claimit joille ei ole rakennettu mitään eikä claimi suojaa arkkuja tai muuta pelaajan omaisuutta.

14. Porttikieltojen kiertäminen toisilla käyttäjillä on kiellettyä.

15. Kaikki pelaajat ovat tietenkin palvelimelle tervetulleita, mutta muistakaa käyttäytyä asiallisesti ja pitää hauskaa muiden kanssa!

16. Serverillä on mobgriefing päällä eli katsothan, että et spawnaa esim. witheriä liian lähelle toisten rakennuksia! Creepperit eivät kuitenkaan räjäytä blockkeja.